Accesorii inteligente

Xiaomi Smart Band 8 Pro este o brăţară inteligentă lansată oficial în China în vara anului trecut, însă aceasta nu a ajuns încă spre comercializare în Europa.

Foarte curând, probabil în cadrul MWC Barcelona 2024, eveniment tehnologic ce va avea loc în perioada 26 – 29 februarie, Xiaomi Smart Band 8 Pro va fi prezentată oficial şi pe bătrânul continent.

Conform informaţiilor actuale, brăţara va avea un preţ standard de 89 de euro, însă punctual vor exista promoţii de lansare ce vor duce preţul la 69 de euro (acest aspect va depinde de la ţară la ţară). Pentru România vorbim foarte probabil de un preţ standard de 449 lei, însă sunt şanse ca în etapa de precomandă să existe o reducere de 100 lei (este o simplă presupunere pe baza zvonurilor).

În România puteţi comanda în prezent Xiaomi Smart Band 8 la 179.99 lei, cât şi Xiaomi Smart Band 8 Active la 119.99 lei.

Cât despre Xiaomi Smart Band 8 Pro, aceasta vine cu un ecran AMOLED de 1.74 inci cu rezoluţie de 336 x 480 pixeli, rată de refresh la 60Hz, 16.7 milioane de culori, funcţia Always On Display şi luminozitate de până la 600 nits, suport pentru GPS, GLONASS, Galileo, Beidou şi QZSS şi senzor de lumină ambientală ce susţine funcţia de luminozitate automată.

Brăţara ştie să măsoare ritmul cardiac, gradul de oxigenare al sângelui (include alertă în caz că saturaţia scade sub 90%), ciclurile de somn, cât şi calitatea respiraţiei din timpul somnului. Utilizatorul va putea să îşi ţină anumite evidenţe pentru stres, ciclul menstrual, sănătate şi activitate fizică (există 150 moduri de sport şi 4 moduri profesioniste de sport).

Xiaomi Smart Band 8 Pro include o baterie de 289 mAh ce se încarcă complet în 80 de minute şi promite o autonomie de până la 14 zile, bluetooth 5.3 şi este rezistentă la scufundări (dispune de certificare 5 ATM). Brăţara are o ofertă bogată de peste 100 de feţe de ceas şi dispune în standard de conectivitate NFC.

Sursa: appuals.com