Dacă ești utilizator de iPhone și te joci în ritm susținut, s-ar putea ca gadgetul lansat de către Razer să vi se pară interesant. Se numește Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox).

Lista jocurilor compatibile este formată din?

  • peste 100 de jocuri ce sunt disponibile prin Xbox Game Pass Ultimate;
  • funcționează cu jocurile din App Store ce au suport pentru controller, inclusiv cele oferite în Apple Arcade.

Ai un plus de control prin stick-urile analogice ce au și funcție de buton, D-pad cu 8 direcții și butoane cu funcții multiple. Butoanele sunt monocrom.

Care este prețul recomandat de către producător?

Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox) – 109.99 euro / aprox. 541 lei. 

Este oferit ca bonus și acces pentru 90 de zile la Xbox Game Pass Ultimate.

Legat de iPhone și posibilitatea de a folosi un controller, am testat asta prin  GeForce Now (iPhone 11 Pro + controller Microsoft). Mi se pare că Kishi este cumva mai bun, în sensul în care ai butoanele în stânga și dreapta ecranului, la PUBG Mobile și în orice alt joc compatibil te scutește să ai mâna pe display, vezi mai bine pe unde se află un inamic etc.

Lista iPhone-urilor cu care există compatibilitate este formată din:

  • iPhone 12, 12 Pro și 12 Pro Max;
  • iPhone 111, 11 Pro și 11 Pro Max;
  • iPhone X, XR, XS și XS Max;
  • iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus și iPhone 8 Plus.

Cântărește 163 gr., iar dimensiunile sale sunt de 94.3 x 134.1 x 37.3 mm. Nu necesită alimentare cu energie și se conectează cu telefonul prin portul lightning.

*Am spus că este cel mai bun pentru că nu este o piața așa aglomerată, iar modelul în cauză a primit o suită de premii în cadrul CES din Las Vegas, dar și din partea publicațiilor de specialitate (Windows Central etc). 

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.