Software

Ştim de luni bune că Samsung îşi doreşte să renunţe la Tizen OS pe smartwatch-uri şi primul pas a fost făcut. Producătorul sud-coreean a anunţat interfaţa One UI Watch bazată pe WearOS.

One UI Watch va fi o interfaţă prietenoasă, aceasta va permite instalarea de noi aplicaţii precum Strava, Spotify, YouTube Music şi chiar Google Maps. Interesant este că dacă un utilizator va instala o nouă aplicaţie pe smartphone, iar aceasta are şi o versiune pentru ceas, instalarea se va face automat şi pe smartwatch.

Sincronizarea automată dintre telefon şi ceas se va face şi în cazul numerelor de telefon blocate, a setărilor pentru diverse fusuri orare etc. Avem şi noi feţe de ceas, tool de design pentru feţe de ceas dedicat designerilor, autonomie mai mare şi aplicaţii cu timp de răspuns foarte scurt.

Aşteptăm şi primul device cu One UI Watch la bord, cel mai probabil în luna august vom vedea Samsung Galaxy Watch 4 şi Watch Active 4.

Sursa: fonearena.com

Categorii: samsungsoftware

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.