Câteva idei despre 2021 și planurile Gadget.ro pentru 2022

01/01/2022

La Mulți Ani! Să fiți sănătoși și să aveți spor în tot ceea ce vă propuneți pe anul ce tocmai a început.

Mă pregăteam să scriu un articol pe site și mi-am dat seama că ar fi fost primul pe anul în curs, intru în al 11-lea an alături de comunitatea strânsă pe Gadget.ro.

Și m-am gândit că trebuie făcută o postare ușor diferită, în care să nu vorbim despre gadgets ci mai degrabă despre cum a fost anul ce s-a încheiat și ce planuri sunt pentru 2022.

A fost un an bun, în care am reușit să duc lucrurile la capăt. A fost multă muncă, momente bune și mai puțin bune, clipe în care m-am simțit excelent și altele în care nu reușeam să mă organizez așa cum mi-aș fi dorit.

În primul rând trebuie să vă mulțumesc pentru că intrați pe aici, pentru că lăsați comentariile  cu impresiile voastre, comentarii ce le-am parcurs în proporție de 90 – 95%. Aprox. 55% dintre cei ce accesează Gadget.ro o fac în mod direct și asta mă încântă. Dacă Google și Facebook nu ar mai funcționa, ne-am păstra mare parte din public. Făr voi, site-ul nu ar avea farmec, nu și-ar mai găsi rostul. Voi sunteți cei ce puneți munca desfășurată de către noi în valoare.

M-aș folosi de acest articol și spre a mulțumi lui Cosmin, Darius și Răzvan (micuța echipă aflată în spatele articolelor de pe site + partea de suport tehnic). Ne pasionează gadgeturile și ne face plăcere să testăm cele mai noi produse din domeniu spre a vă împărtăși impresiile noastre. Asta nu înseamnă că uneori nu este un adevărat challenge, mai ales când sunt dispozitive pe care le vedem pentru prima dată, dobândim cunoștințe noi din mers. Aici contează mult și suportul vostru, de multe ori am învățat lucruri noi și nu îmi este rușine să recunosc asta.

În ce privește conținutul de pe site, au fost sute de articole publicate în regim lunar, zeci de recenzii, primele impresii pentru dispozitive abia lansate, știri din segmentul tech etc. În 2021 au apărut articolele cu recomandări de produse sau cu gadgets ce se încadrează într-un anumit preț. Au fpst peste 3.1 milioane unici și peste 9 milioane de afișări. Au apărut mai multe emoji-uri prin materiale, iar recenziile au început să aibă o evaluare în stele (puteți descoperi despre ce vorbesc la recenzia lui Huawei Watch GT3, evaluare preluată și de către Google în căutare).

Trebuie să mulțumesc și companiilor ce au fost alături de noi în 2021. Ne-au ajutat să ne susținem activitatea. Suntem în al 5-lea sau în al 6-lea an în care Visual Fan ne susține (compania aflată în spatele Allview), am avut o colaborare bună cu alte nume mari din industrie și m-aș feri să fac o listă. Sigur mi-ar scăpat un nume important. Materialele plătite au tag-ul advertorial.

Care sunt planurile pentru 2022?

➡️ extinderea echipei Gadget.ro cu 1 – 2 colegi noi în perioada următoare;

➡️ dezvoltarea de materiale video pentru YouTube, TikTok + prezență mai bine pusă la punct pe Instagram;

➡️ trecerea la o interfață nouă a website-ului + aplicație dedicată pentru Android și iOS.

Important este să fim sănătoși, iar puterea de lucru va veni de la sine. Asta vă doresc și vouă în pragul noului an, să fiți sănătoși alături de cei apropiați și să aveți spor în tot ceea ce faceți. Și să sperăm că 2022 va însemna și sfârșitul pandemiei, că vom reveni în cele din urmă la normal. 2021 mi s-a părut un pas prea timid în această direcție.

Categorii
Tag-uri
Emil Dragotă
Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.