Ce aplicație a câștigat Business Wall of Fame la nivel local?

08/07/2015

În mai 2015 vă scriam de începuturile Business Wall of Fame, în ediția pe anul curent. Dezvoltatori de aplicații și-au trimis soluții de tip IoT (Internet of Things), au trecut printr-o sesiune de votare, iar o aplicație a ieșit în față. 

Este vorba de PARKING+PLUS, soluție de parcare inteligentă în orașele supra-aglomerate. Echipa din spatele PARKING+PLUS se numește PITECHAPPS S.R.L și vine din Cluj-Napoca.

Ce face PARKING+PLUS?

Aduce informații legate de locurile de parcare libere sau ocupate, metode alternative de plată cu telefonul, gestiune flexibilă a parcărilor securizate pe segmentele corporate sau rezidențial.

Declarație oficială:

„În zilele noastre, şoferii se confruntă cu tot mai multe probleme atunci când vine vorba de parcare, precum timpul pierdut în căutarea unui loc liber . PARKING+PLUS este un ecosistem inovativ de aplicaţii web, mobile şi hardware ce permite identificarea în timp real a celor mai apropiate locuri de parcare, precum şi rezervarea şi plata acestora de pe telefonul mobil şi accesul rapid în aceste spaţii. Mai mult, utilizatorii îşi pot înscrie pe platformă propriile spaţii de parcare şi le pot oferi spre închiriere pe timp de noapte sau în weekend. Suntem convinși că soluția noastră poate fi implementată cu succes nu numai în România, cât și în orice altă țară în care situația parcărilor poate fi optimizată”, a declarat Cristian Ureche, Head of Product PARKING+PLUS.

A doua ediție a Business Wall of Fame s-a desfășurat în România, Austria, Croația, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Slovacia. Peste 160 de aplicații au intrat în competiție. În procesul de jurizare au participat peste 40.000 de utilizatori.

Emil Dragotă
Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.