Trotinetele electrice devin din ce în ce mai populare pe zi ce trece. Cu peste 1 milion de vânzări de trotinete anual, trotinetele electrice sunt aici pentru a rămâne. Deci, atunci când cumpărați o trotinetă electrică, ce lucruri ar trebui să luați în considerare? 

V-ați gândit vreodată să cumpărați o trotinetă electrică Xiaomi? Dacă nu, cu siguranță este timpul să o faceți. Trotinetele electrice sunt de cinci ori mai rapide decât deplasarea pe jos și sunt, de asemenea, extrem de puțin costisitoare la funcționare, ceea ce le face metoda de deplasare ideală pentru distanțe scurte.

De la bun început, achiziționarea unei trotinete electrice poate părea o joacă de copii – dar este mult mai mult decât pare, așa că este vital să vă documentați.

Dacă sunteți nou în lumea trotinetelor electrice și doriți să cunoașteți toate aspectele legate de achiziționarea unei trotinete electrice, ați ajuns la locul potrivit. Vă vom oferi câteva informații pe care trebuie să le știți despre o trotinetă electrică, pentru a vă ajuta să vă puneți la punct.

Pentru unii, cumpărarea unui model de trotinetă electrică Xiaomi ar putea veni de la sine – depinde dacă sunteți sau nu o persoană tehnică sau dacă înțelegeți importanța diferitelor aspecte ale proprietății unei trotinete, de la calitatea călătoriei până la autonomia de deplasare. La fel ca mașinile, motocicletele, bicicletele cu pedale, trotinetele electrice au propriile calități, precum și specificații tehnice care le diferențiază. Așadar, înainte de a vă cumpăra prima trotinetă electrică Xiaomi, lucrurile cheie la care ar trebui să vă gândiți includ calitatea călătoriei, cât de puternice sunt motoarele trotinetei, dacă trotineta are unul sau două motoare, capacitatea bateriei trotinetei și timpul de încărcare, sarcina maximă pe care o poate suporta trotineta și multe altele.

Prima alegere evidentă ar trebui să fie ce marcă de trotinetă cumpărați. Ei bine, aceasta depinde în mod semnificativ în funcție de scopul pentru care intenționați să utilizați trotineta. Marca trotineii este importantă, deoarece, în cele din urmă, marca va dicta, de asemenea, într-o anumită măsură, calitatea, ușurința de reparare, obținerea de piese de schimb, garanția și multe altele.

Există o concluzie simplă de tras aici. Atunci când alegeți o marcă de trotinetă electrică, feriți-vă de mărcile de trotinetă mai puțin cunoscute / generice – în primul rând pentru că este puțin probabil ca acestea să aibă același nivel de asistență în cazul în care lucrurile merg prost. Internetul este plin de trotinete generice rebranduite, care ar putea arăta bine pe hârtie, dar care, fără îndoială, vor suferi de probleme de control al calității și de dificultăți în obținerea de piese de schimb.

Cumpărarea unei mărci care este stabilită este, în general, cel mai bun pariu. Diferite mărci oferă o gamă diferită de trotinete – unele mărci populare, precum o trotinetă electrică Xiaomi, tind să producă modele mici, cu costuri reduse, potrivite pentru o utilizare generală.  Alte mărci populare, produc o gamă mai largă de trotinete, de la trotinete cu performanțe mai mici, de înaltă calitate, până la trotinete de înaltă performanță.

Lucrurile cheie pe care veți dori să le căutați includ:

✔️ Are marca de trotinete în cauză un site web?

✔️ Cum sunt recenziile mărcii lor?

✔️ De cât timp există marca?

✔️ Este ușor de obținut piese de schimb?

✔️ Este ușor de returnat trotineta, dacă este defectă?

✔️ Care este perioada standard de garanție a producătorului?

✔️ Au un punct de contact în țara dumneavoastră?

✔️ Are certificare CE?

✔️ Marii comercianți vând modele care aparțin mărcii?

✔️ Sunt prezenți pe rețelele de socializare? Sunt activi?

Cel mai evident lucru pe care trebuie să-l evitați sunt produsele fără marcă. În ultimă instanță, tot ceea ce este o replică sau o clonă sau nu poartă nicio marcă ar trebui evitat. Trotinetele fără marcă pot fi de proastă calitate, pot avea componente netestate, pot fi periculoase pentru mers etc. Trotinetele fără marcă sunt, în general, ușor de reperat: veți vedea adesea trotinete și anunțuri în care lipsește marca sau, în cazul în care fotografiile nu arată nicio marcă clară de trotinetă.

Trotinetele fără marcă ar trebui în mod ideal evitate, nu veți ști dacă ceea ce conduceți este sigur și nici nu veți putea obține piese de schimb sau reparații – ceea ce înseamnă că, odată ce s-a stricat, s-a stricat.

Cu excepția cazului în care nu aveți experiență cu trotinetele electrice, un alt lucru pe care veți dori să îl faceți este să evitați mărcile care iau trotinete generice și își pun logo-ul pe ele. În timp ce acest lucru poate părea inofensiv, multe dintre trotinetele generice care sunt rebranduite nu trec prin același nivel de control al calității pe care îl au mărcile cunoscute și consacrate. 

Este posibil să fi observat că atunci când căutați o trotinetă electrică, veți vedea aceleași trotinete la nesfârșit cu nume diferite asociate cu ele – acesta este un exemplu clasic de „deturnare de model”. Acest lucru nu înseamnă că trotineta este neapărat proastă, dar înseamnă că sunteți mai predispus să nu aveți la cine să vă adresați dacă trotineta electrică se strică.

Articol susținut de către eMAG.