Cel mai mare magazin online listează noile produse Samsung în etapa de precomandă. Aveți toate detaliile în rândurile următoare.

Pagina de precomandă o descoperiți aici🔗.

Noutățile, specificațiile și galeriile de imagini sunt în articole dedicate:

Samsung Galaxy Z Fold5 || Samsung Galaxy Z Flip5 || Samsung Galaxy Tab S9, S9 Plus și S9 Ultra || Samsung Galaxy Watch6 și Watch6 Classic ||

Samsung Galaxy Z Fold5 este oferit cu dublu spațiu de stocare și astfel include un beneficiu de până la 600 lei, iar în etapa de precomandă este adus cu un card cadou de 750 lei.

Noutățile sunt date de către:

Samsung Galaxy Z Fold5

 1. Qualcomm Snapdragon 8 Gen2. Este hardware-ul integrat pe Galaxy S23 Ultra, S23 Plus etc. Au făcut câteva modificări interne și înțeleg că ar livra un plus de performanță pentru o perioadă mai lungă de timp pentru că au acomodat o cameră de vapori mai mare.
 2. Balama nouă ce permite închidere perfectă a ecranului când este pliat. A fost nevoie ca Samsung să treacă prin 4 generații până a ajuns la acest deziderat. Concurența deja avea balamale ce permit asta de o bună perioadă de timp. Mă rog, este o schimbare față de generație trecută și trebuie notată.
 3. Cântărește cu 10 gr. mai puțin. Galaxy Z Fold4 atinge 263 gr., iar Z Fold5 oprește acul cântarului la 253 gr. Dimensiunile sunt de 154.9 x 129.9 x 6.1 mm când este deschis vs 155.1 x 130.1 x 6.3 mm la Z Fold4, iar când este pliat are 154.9 x 67.1 x 13.4 mm vs 155.1 x 67.1 x 14.2 – 15.8 mm. Avem un telefon cu puțin mai compact.
 4. S Pen Fold Edition adus într-o ediție nouă, mai compact și mai subțire față de generația precedentă. Este și o carcasă dedicată denumită Slim S Pen Case (diferențe mici față de o carcasă normală și poate antama și stylus-ul).

Samsung Galaxy Z Flip5 îl avem în aceeași promoție ca stocare (îl primești direct cu 256 GB stocare), iar cardul cadou este de 500 lei.

Am structurat ce primește ca noutate:

Samsung Galaxy Z Flip5

 1. Balama ce se închide perfect și nu lasă spațiuHuawei P50 Pocket făcea asta în…, 2021. În sfârșit am putea spune că Samsung a rezolvat o problemă ce devenise meme pe la prezentările competitorilor. Acum fie vorba între noi, cred că vânzările lui Flip sunt dorite de către orice companie cu un astfel de produs în ofertă.
 2. Qualcomm Snapdragon 8 Gen2. Se face pasul către cel mai nou chipset de la Qualcomm, iar configurațiile ca RAM și stocare încep de la 8 GB RAM și 256 GB RAM și ajung până la 8 GB RAM și 512 GB stocare;
 3. Mai subțire când este pliatZ Flip 4 are 84.9 x 71.9 x 15.9 – 17.1 mm când este pliat, iar  Z Flip5 atinge 85.1 x 71.9 x 15.1 mm. Greutatea rămâne neschimbată, 187 gr.
 4. Flex Windows / display-ul extern este mai mare față de cel de pe Z Flip4 și permite interacțiunea cu widgeturi (OPPO a venit cu o abordare similară la Find N2 Flip). Înțeleg că poți aduce și YouTube sau Google Maps aici, așa cum ne-a obișnuit RAZR 40 Ultra unde pe display-ul extern poți aduce aproape orice aplicație. Display-ul extern de pe Z Flip5 este de 3.4 inci cu rezoluție 720×748 pixeli și este protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass Victus 2 vs 1.9 inci la generația anterioară. Poți răspunde și la mesaje, este emulată o interfață qwerty touch.

Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi și varianta cu 5G +Wi-Fi sunt oferite cu dublare instantă a spațiului de stocare și card cadou de 250 lei. Beneficiul dat de dublarea stocării este de până la 600 lei.

Samsung Galaxy Tab S9  Plus Wi-Fi și 5G + Wi-Fi și modelul de top Samsung Galaxy Tab S9 Ultra în echiparea Wi-Fi sau 5G + Wi-Fi au card cadou de 500 lei.

Noile tablete premium de la Samsung ies în față cu:

Samsung Galaxy Tab S9 Plus

 1. Certificare IP68. Sunt printre puținele tablete cu astfel de certificare în piață, în afară de seriile rugged. Noile tablete Samsung rezistă până la 1.5 metri adâncime pentru 30 de minute și nu se tem de contactul cu praful.
 2. Qualcomm Snapdragon 8 Gen2. Se face pasul către cel mai puternic chipset din universul Android;
 3. Display Super AMOLED și pe modelul entry din serie / Galaxy Tab S9, vechiul Tab S8 venea cu panel TFT LCD, o decizie controversată în opinia multora;
 4. Samsung Vision Booster ce a debutat pe seria Galaxy S23 este adus și pe tabletele S9, detectează dacă este lumină puternică a soarelui și pentru câteva secunde urcă luminozitatea în mod suplimentar spre a păstra lizibilitatea conținutului afișat;
 5. Cele 4 difuzoare tunate de către AKG sunt cu 20% mai mari și de aici reiese un sunet mai puternic;
 6. Acces în premieră pe tabletele din seria Tab S9 la aplicația GoodNotes, cea mai populară aplicație pentru luat notițe de pe iPad. LumaFusion poate fi achiziționată cu 50% reducere (aplicație de editare video la nivel profesional). Un stylus este oferit în cutie, în continuare, cu oricare dintre cele 3 tablete.

Samsung Galaxy Watch6 și Watch6 Classic are card cadou de 250 lei și este inclusă cureaua numită Fabric Band.

Sunt câteva elemente noi și aici:

Samsung Galaxy Watch6 Classic

 1. Watch6 Classic readuce coroana rotativă ce a lipsit pe generația precedentă. Presupun că a fost cerută intens, era un element distinctiv de pe smartwatch-urile companiei sud-coreene;
 2. Hardware actualizat. Watch6 și Watch6 Classic folosesc un procesor nou – Exynos W930 de tip dual-core ce este tactat la 1.4 GHz, 2 GB RAM și 16 GB stocare. Vechiul smartwatch avea procesor dual-core la 1.2 GHz și era însoțit de 1.5 GB RAM;
 3. Software-ul beneficiază de senzorii noi integrați precum cel legat de temperatura corpului și se face o monitorizare mult mai în detaliu a somnului, spre exemplu.

Am specificat care sunt noutățile în articolul de mai sus. Samsung văd că a reluat campania de la seria Galaxy S23 când a oferit dublarea stocării comandate în același preț. Presupun că a fost o campanie de succes de a fost reluată și la Z Fold5, Z Flip5 și noua serie de tablete.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.