Opinie

Mă gândesc să fac un articol în care să compar ofertele de internet fix, cablu TV și telefonie mobilă. Îmi este puțin mai greu să aleg o sumă rezonabilă în care să mă încadrez, oscilez între 100 – 150 – 200 lei. 

Aș putea începe cu exemplul personal: Fiberlink 1000 de la RCS-RDS +  pachetul Digital + HBO și alte canale de filme, 1 x abonament Digi Mobil Optim Nelimitat + 2 abonamente Telekom de 5 și 10 euro (ambele au exact aceleași beneficii: nelimitat la minute și SMS-uri naționale, 1 GB trafic de date la viteze 4G).

Total – 45 + 40 + 22 + 66 = 173 lei.

Contează mult și numărul membrilor familiei. Juniorul meu este prea mic ca să aibe nevoie de o cartelă preplătită sau abonament. Sunt familii cu 2 – 3 adolescenți și cheltuielile sunt altele.

La voi cum dă la sfârșit de lună?

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.