Opinie

Mă gândesc să fac un articol în care să compar ofertele de internet fix, cablu TV și telefonie mobilă. Îmi este puțin mai greu să aleg o sumă rezonabilă în care să mă încadrez, oscilez între 100 – 150 – 200 lei. 

Aș putea începe cu exemplul personal: Fiberlink 1000 de la RCS-RDS +  pachetul Digital + HBO și alte canale de filme, 1 x abonament Digi Mobil Optim Nelimitat + 2 abonamente Telekom de 5 și 10 euro (ambele au exact aceleași beneficii: nelimitat la minute și SMS-uri naționale, 1 GB trafic de date la viteze 4G).

Total – 45 + 40 + 22 + 66 = 173 lei.

Contează mult și numărul membrilor familiei. Juniorul meu este prea mic ca să aibe nevoie de o cartelă preplătită sau abonament. Sunt familii cu 2 – 3 adolescenți și cheltuielile sunt altele.

La voi cum dă la sfârșit de lună?

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.