Diverse

Chiar dacă teoretic Black Friday ediţia 2020 a început deja la câţiva retaileri (Altex, Flanco, PcGarage, evoMAG etc.), aceştia organizează un eveniment desfăşurat pe mai multe săptămâni, iar ofertele actuale sunt modeste.

Cu siguranţă cele mai bune oferte şi cele mai scăzute preţuri le vom primi de la eMAG pe 13 noiembrie, dar şi de la alţi retaileri tot în preajma acestei date (probabil în perioada 13 – 15 noiembrie). Şansele să prindem produsele vedetă vor fi mici, stocurile pentru acestea se vor epuiza cel mai probabil în primele zeci de secunde, însă nici o achiziţie cu o reducere de 15 – 20 % vs preţul normal nu sună rău (vă recomand să urmăriţi preţurile încă de pe acum, în anumite cazuri acestea vor fi mărite artificial înaintea campaniei).

Cei vechi ştiu, cei noi află acum, pe gadget.ro avem cumva o tradiţie în a ne întreba cititorii ce anume urmăresc şi îşi doresc să cumpere de Black Friday. Personal în ediţia de anul acesta urmăresc un set de cauciucuri all season, un televizor de 32 inch pentru camera celui mic şi un espressor automat. Dacă nu voi găsi preţuri bune sunt şanse foarte mari să nu cumpăr nimic, produsele menţionate anterior nefiind o urgenţă, prioritate.

Deci, voi ce doriţi să vă cumpăraţi de Black Friday ediţia 2020 ?