Smartphone

Vă scriam în urmă cu câteva zile că vânzările de smartphone-uri Microsoft Lumia sunt extraordinar de slabe şi că în trimestrul al treilea al anului fiscal 2016 au reuşit să comercializeze doar 2.3 milioane de device-uri.

Pentru că au stocuri foarte mari pentru Microsoft Lumia 950 XL şi Lumia 950, au existat voci care au transmis zilele trecute că Microsoft va încerca să atragă cumpărători prin oferte de tip BOGO (Buy One Get One). Dacă iniţial nu am scris nimic legat de acest subiect pentru că mi s-a părut uşor tras de păr, iată că în Canada a debutat deja o astfel de promoţie. Canadienii pot achiziţiona un Lumia 950 XL la 849 de dolari canadieni (aproximativ 2660 lei), iar pentru o perioadă limitată de timp vor primi gratuit un Lumia 950 în valoare de 749 dolari canadieni (2350 lei).

Zvonurile spun că Microsoft va continua acest tip de promoţie în mai multe ţări, inclusiv în Uniunea Europeană. Vor exista mai multe pachete de tipul 1+1 gratis precum: consolă + telefon, tabletă + telefon, telefon + telefon etc. Nu ştim dacă România va fi una dintre ţările norocoase, însă dacă va fi veţi achiziţiona unul din aceste pachete?

Untitled

Sursa: mobilissimo.ro