O sumă de magazine online și nu numai se pregătesc de așa-numitele campanii „Back to school” ce de multe ori nu au nicio legătură cu școala. Ce propune DIGI în campania „Back 2 school” era deja rulat în alte campanii.

Am pus steluță în titlu pentru că oferta menționată este valabilă doar la portare. 

Campania Back 2 School se desfășoară în perioada 16 – 31 august 2022. Se oferă reducere de 50% la valoarea facturii pentru 9 luni pentru cei ce își portează numărul de telefonie mobilă în rețeaua Digi Mobil.

Sunt incluse abonamentele Optim Nelimitat, Optim 3 și Optim 2 la contractarea pe 24 luni.

Sunt 2 opțiuni:

🟦 reducere de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă;

🟦 achiziția unui telefon în 24 rate  de la DIGI cu avans 0 (doar pentru cei ce dețin minim un serviciu fix de la DIGI);

Ce presupune abonamentul Optim Nelimitat?

  • beneficii nelimitate în ce privește traficul de internet;
  • minute în orice rețea națională fixă și mobilă;
  • SMS-uri în rețeaua DIGI;
  • 3000 minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE.

Prețul său variază între 3 și 5 euro (în funcție de numărul de abonamente contractate).

Cei ce nu dețin niciun serviciu DIGI pot activa un abonament de telefonie mobilă pe site-ul DIGI.ro (direct de pe pagina principală).

Digi Mobil se laudă cu cele peste 3.6 milioane de numere de telefonie mobilă portate în 15 ani, dar și cu acoperirea de 99.5% din populația României (au și specificat, outdoor). Serviciul 5G este disponibil în București și alte 13 orașe din țară.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.