Smartphone

Gama de telefoane mobile a Digi Mobil a primit o actualizare importantă. Printre noutăți se află Allview X4 Soul Infinity în edițiile S și Z, dar și smartphone-urile de buget: Allview P9 Life și P7  Lite. 

A sosit un comunicat prin care se specifică ce telefoane mobile Allview sunt compatibile cu VoLTE și VoWiFi din rețeaua Digi Mobil:

  • Allview P7 Lite și Allview P9 Life din acest moment.
  • Allview P4 Pro și X4 Soul Infinity S și Z cu actualizare software din 5 decembrie 2017;
  • Allview P7 Pro și Allview X3 Soul Style din ianuarie 2018.

Am găsit și informații legate de plata în rate pentru smartphone-urile listate mai sus: Allview P7 Lite – 13 lei pe lună, Allview P9 Life – 19 lei pe lună, X4 Soul Infinity L – 29 lei pe lună, X4 Soul Infinity S – 37 lei pe lună, X4 Soul Infinity Z – 46 lei pe lună, P7 Pro – 18 lei pe lună și X3 Soul Style – 29 lei pe lună. Nu am găsit specificat și avansul pentru cele 24 de rate.

VoLTE permite realizarea unui apel telefonic fără a ieși din rețeaua 4G. De aici și durata mai scurtă în momentul inițierii unui apel, calitate + claritate a sunetului. Alt beneficiu este dat de posibilitatea în a face apel telefonic + streaming de download în paralel, pe viteze 4G. VoWiFi debutează în ianuarie 2018.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.