Hardware

Apple a anunţat oficial că pe 8 martie va organiza un eveniment online denumit “Peek Performance”. Acesta va fi transmis live pe YouTube şi pe site-ul Apple.

Acest eveniment nu este o premieră, compania americană organizând în fiecare primăvară ceva similar. Dar ce ne-a pregătit oare pentru 2022 ?

Toate zvonurile susţin că Apple va lansa cu siguranţă smartphone-ul iPhone SE Plus / SE 2022 / SE 5G. Acesta ar putea fi echipat cu ecran LCD de 4.7 inci, procesor Apple A15 Bionic, modem 5G, cameră foto de 12 Megapixeli şi nelipsitul Touch ID. O veste îmbucurătoare este aceea că preţul de plecare ar urma să fie de doar 299 de dolari / euro. Deloc rău pentru un iPhone.

Alături de noul iPhone SE am mai putea vedea anunţată şi tableta iPad Air 2022. Aceasta va păstra mare parte din estetica iPad Air 2020, dar va include actualizări hardware demne de prezent. Se vehiculează un display de 10.9 inci cu margini înguste, procesor Apple A15 Bionic, modem 5G, Touch ID şi cameră frontală de 12 Megapixeli. În acest caz preţul de plecare ar urma să fie de 599 dolari / euro.

În cadrul “Peek Performance” vom vedea şi un nou ultrabook, MackBook Pro de 13 inci. Acesta ar putea include procesorul Apple M2, a doua generaţie a procesorului Apple Silicon. Prima generaţie a impresionat prin performanţa de top şi eficienţa în consum de energie, astfel că aşteptările pentru Apple M2 sunt din cele mai ridicate.

Ultima noutate pe care Apple a pregătit-o pentru 8 martie este lansarea iOS 15.4. Acesta a provocat deja numeroase controverse după ce unul dintre cele 37 de noi emoji prezintă un bărbat gravid. Şi totuşi, iOS 15.4 va fi cunoscut mai degrabă pentru că va permite deblocarea Face ID atunci când utilizatorul poartă mască.

Sursa: 91mobiles.com