Arhiva

Potrivit celor de la TheVerge, LG va prezenta în cadrul Festivalului de Film de la Cannes care va avea loc în Franţa în perioada 16-27 mai, cel mai mare televizor OLED din lume ce va avea o diagonală de 55 de inch. Preţul acestui televizor va fi de 7900 de dolari.

Iniţial LG planificase lansarea acestui televizor în a doua jumătate a anului în curs, însă coreenii au schimbat decizia din mers, deoarece doresc să lanseze televizorul până la începerea Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra.

Televizorul LG OLED a fost anunţat pentru prima oara în cadrul CES 2012, când LG şi Samsung au prezentat primele concepte de astfel de televizoare de 55 inch. Ecranele OLED nu necesită o lumină de fundal, de aceea ele sunt foarte subţiri şi consumă puţină energie. Acestea au şi o imagine mult mai contrastantă şi unghiuri de vizionare mult mai extinse decât deja clasicele ecrane LCD.

Categorii: arhivalg

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.