Arhiva

Au apărut deja zvonuri despre noua versiune a celebrei console PlayStation a celor de la Sony. Se pare că aceasta va purta numele de cod ORBIS şi va dispune în premieră de un sistem de protecţie care va face imposibilă rularea jocurilor copiate.

Se zvoneşte că PlayStation Orbis nu va fi compatabilă cu jocurile ce rulează actualmente pe PlayStation 3 şi că noua consolă va putea rula jocuri deja folosite, însă proprietarului anterior i se va restricţiona accesul. Practic, proprietarul anterior va fi obligat să plătească din nou o taxă pentru a avea acces la versiunea completă a jocului.

Alte zvonuri afirmă că jocul va fi blocat într-un cont PSN şi că pentru a se juca, utilizatorul trebuie să se logheze în reţeaua Sony.  De asemenea, producătorul nu va pune la dispoziţie niciun fel de mod offline.

Ca dotări hardware, se pare că PlayStation Orbis va avea un procesor AMD x64 şi o placă grafică AMD Southern Islands. Dispozitivul va putea reda jocuri la o rezoluţie de 4.096 x 2.160 pixeli sau 1080p în modul 3D.

Lansarea PlayStation Orbis este aşteptată la finele anului 2013.

Sursa: slashgear.com

Categorii: arhiva

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.