Kingston Fury Renegade actualizat Hardware

FURY este divizia de gaming a celor de la Kingston, ce a luat ființă după ce HyperX a trecut către HP la începutul anului trecut. Am testat pe site deja două produse de la această divizie – memoria RAM Kingston FURY Impact DDR4 și SSD-ul Kingston FURY Renegade 2TB PCIe 4.0 NVMe M.2.

Cel din urmă, mai exact întreaga serie, ce cuprinde versiuni de 500 Gb, 1, 2 și 4 TB, tocmai a primit o actualizare la nivel de design. Este vorba mai degrabă despre adiția unui radiator mai mare.

Varianta inițială, cea cu radiator cu profil redus, realizat din aluminiu și grafen, rămâne recomandată sistemelor unde spațiul pentru o astfel de componentă este limitat, precum la mini desktop PC-uri și laptopuri de gaming.

Kingston FURY Renegade actualizat

Cea de-a doua versiune, cea introdusă azi, este una cu radiator de dimensiuni mari, cu un strat suplimentar de dispersie termică. Un astfel de Kingston FURY Renegade este destinat celor mai performante desktop PC-uri, dar și consolelor PS5.

Specificațiile tehnice nu se modifică față de unitatea testată de mine la sfârșitul primăverii 2022, însă dimensiunile și greutatea pentru varianta cu radiator mare, da. Avem în acest caz 80 x 23.67 x 10.5 mm (Lxlxh) și o greutate de 32.1 grame pentru versiunile de 500 GB și 1 TB, respectiv 34.9 grame pentru cele de 2 și 4 TB.

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.