Un producător de smartphone-uri a anunțat că oferă garanție de 3 ani pe unele dintre produsele sale. În urmă cu ceva timp am deschis un chestionar pe pagina noastră de Facebook, iar rezultatele le consider interesante.

Îl descoperiți aici.

Nu a strâns sute de reacții precum alte chestionare, dar este clar din cadrul respondenților că suportul software extins este preferat în fața garanției pe 3 ani.

Apple aduce cel mai bun suport software ca durată de timp pe iPhone-urile sale, iar Samsung mi se pare că se detașează în rândul producătorilor de smartphone-uri Android cu modele premium și chiar mid-range ce primesc 4 iterații Android și 5 ani de update firmware. Au depășit până și seria Pixel de la Google ce ar fi trebuit să stabilească benchmark-urile în domeniu.

67% dintre cei ce și-au exprimat opinia își doresc suport software, iar 33% ar prefera garanția pe 3 ani.

Putem extinde discuția în rubrica de comentarii. Apropo, 86% dintre cei ce au participat la un alt chestionar Gadget consideră că suportul software încetinește smartphone-ul…

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.