Filme

Începând cu 1 aprilie pasionaţii de filme din ţara noastră vor avea o nouă alternativă, însă de data aceasta nu vorbim de o platformă de streaming video, ci de un nou canal tv de filme.

Compania AMC Networks a anunţat oficial lansarea postului Film Mania în România, unul ce va fi disponibil prin reţelele digitale de cablu şi satelit. Pentru început acest canal tv va fi disponibil în grilele de televiziune ale operatorilor Orange şi Vodafone, însă curând lista va fi completată şi cu alte nume.

Programul va emite în format HD, iar românii se vor putea bucura de filmele clasice favorite din toate timpurile, precum ”Cei șapte magnifici”, ”Cel bun, cel rău și cel urât”, ”Terminator”, ”Al cincilea element”, ”Evadare din New York”, ”Dansând cu lupii”, ”Léon” etc. Din ce am înţeles Film Mania este gândit pentru o audienţă 35+.

AMCNI CNE a căutat în mod constant oportunitatea de a avea o distribuție mai largă a televiziunilor sale și de a oferi servicii mai bune consumatorilor. Ne bucurăm că putem răspunde la alegerea publicului român prin aducerea pe piață a Film Mania. Acest lucru arată atât puterea noastră, cât și capacitatea de adaptare pe care le avem pentru a ne servi clienții“, a precizat Levente B. Málnay, oficial AMC Networks.

Sursa: hdsatelit.ro