gAuto

Acum un an Dacia anunţa conceptul Dacia Bigster – un SUV de segment C cu preţ accesibil. Designul conceptului propune linii contemporane și în același timp atemporale, cu un mesaj clar de robustețe. Semnătura luminoasă în formă de ”Y” a blocurilor optice față și spate este acum mai proeminentă și mai hotărâtă.

Dacia Bigster în forma prezentată atrage şi sunt sigur că va stârni curiozitatea multor fani ai SUV-urilor de oraş.

Presa din Cehia a suprins conceptul Daciei Bigster pe străzile din Praga. Dacia a făcut o prezentare unor dealer locali într-un cadru mai restrâns unde fotografiatul a fost interzis, însă au existat câteva minute în care prototipul a fost mutat, suficient cât să fie pozat. Imaginea ne prezintă o maşină identică cu cea din randările de presă, iar în realitate nu arată rău deloc.

Despre Dacia Bigster nu ştim foarte multe, se pare că aceasta va avea o lungime de 4.6 metri, va veni în versiune şi cu 7 pasageri şi va utiliza motoare hibrid (unul dintre ele va fi de 1.8 litri din familia E-Tech). Lansarea oficială este preconizată pentru 2025.

Categorii: gauto

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.