Telefoane Mobile

Cred că prima dată am remarcat la Digi Mobil, dar după aceea am descoperit și la Orange, eMAG etc. Huawei și-a actualizat imaginile de produs pentru Huawei P30 Pro, P Smart 2019, P20 Pro etc.

Au dorit să reliefeze faptul că smartphone-urile din ofertă au acces în continuare la serviciile Google și în special la Play Store, Gmail, YouTube și Google Maps.

Presupun că au primit nenumărate întrebări pe canalele oficiale și au dorit să reliefeze faptul că în continuare pot fi descărcate aplicații din magazinul oficial Android, că poate fi realizat streaming de conținut pe YouTube etc.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla după ce embargo-ul intră cu adevărat în vigoare. Ipoteza personală: smartphone-urile certificate vor avea în continuare acces la serviciile Google, dar update-urile spre iterațiile noi vor veni mai greu sau deloc. Firmware-ul nu este afectat pentru că sosește direct de la Huawei. Vor primi suport când sunt descoperite bug-uri etc.

Soluția cea mai simplă: SUA și China ajung la un acord comercial, iar Huawei dispare de pe lista Departamentului de Stat al SUA.

O altă notă personală: Huawei joacă totul pe cartea că se va găsi o soluție / un acord. Nu sunt pregătiți să treacă pe un software propriu. Îl vor dezvolta în viitor, sunt sigur de asta.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.