Telefoane Mobile

Chiar dacă trecem puţin în absurd, se pare că smartphone-urile cu ‘nşpee mii de senzori foto prind la public, altfel nu îmi explic de ce aceste tipuri de device-uri se înmulţesc în ritm agresiv (chiar dacă este dovedit că se pot obţine rezultate cel puţin la fel de bune cu 1 – 2 senzori foto).

Cea mai nouă nebunie pare a veni din tabăra Sony, companie care lucrează la un smartphone cu 8 senzori foto (2 pe faţă şi 6 pe spate). Deoarece informaţiile despre acest device se înmulţesc de la o săptămână la alta, tind să cred că telefonul se află într-o fază avansată de dezvoltare, poate chiar deja într-o fază de testare.

Zvonurile susţin că cei 8 senzori vor arăta astfel:

  • zona frontală – 10 Megapixeli + 0.3 Megapixeli ToF;
  • pe spate – 48 Megapixeli cu f/1.2 – f/2.4 + 12 Megapixeli cu f/1.2 – f/2.4 + 20 Megapixeli cu f/2.4 + 8 Megapixeli cu f/2.4 + 16 Megapixeli cu f/2.4 + 0.5 Megapixeli ToF.

Sunt foarte curios care va fi explicaţia Sony pentru cei 6 senzori de pe spate, care va fi rolul fiecăruia şi ce avantaje va aduce fiecare.

Imaginile din acest articol sunt simple concepte, nu ştim dacă au vreo legătură cu versiunea gândită de producătorul japonez.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: sony

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.