Diverse

eMAG l-a activat pe Mircea Bravo spre a realiza o reclamă adresată celor ce locuiesc în București.

Mai multe detalii găsiți aici.

Campania are loc între 8 – 20 ianuarie 2020. Ei promit că orice comandă pusă în orice moment al zilei, chiar și în weekend va fi livrată a 2-a zi. În cazul în care comanda nu este onorată, se oferă un an de zile fără taxa de 15 lei pusă la comenzile pe eMAG.

Legat de taxa de 15 lei și transportul gratuit la comenzi de peste 1500 lei vă invit să parcurgeți articolul lui Cosmin.

Cred că este o mutare bună de marketing. Prin acest clip au reușit să mute atenția de la taxa de 15 lei la promoția din București. :) Mă rog, cel puțin așa presupun că și-au propus. Dacă le-a ieșit putem discuta în comentarii.

Mircea Bravo iese în evidență prin reclame ce devin virale pe Facebook sau YouTube. Mi se pare hazliu să descoperi accentul ardelenesc al echipei ce a tras cadrele, reclama fiind pentru…, București.

Care sunt condițiile spre a beneficia de livrare gratuită în capitală?

  • comanda trebuie să fie pusă pentru produse aflate în stoc, cu mențiunea că o eventuală comandă va fi livrată a 2-a zi;
  • produsele eligibile trebuie să aibă mențiunea Vândut de eMAG;
  • la comenzile plasate sâmbătă trebuie notat expres că se dorește livrarea a 2-a zi, duminica;
  • adresa de livrare trebuie să fie din București;
  • livrările gratuite se realizează pentru comenzile plasate în perioada 9 februarie 2020 – 31 decembrie 2020;
  • câștigătorii sunt anunțați pe 8 februarie 2020;
  • livrarea gratuită este disponibil pentru un număr maxim de 5 adrese;
  • comenzile ce conțin 3 sau mai multe bucăți din același produs nu sunt eligibile, la fel și comezile cu modalitate de plată Ordin de plată sau eCredit.

eMAG livrează a doua zi

📦 Comandă la orice oră și livrăm în București a doua zi, chiar și în weekend. Dacă nu ne iese, ai livrarea gratuită restul anului!

Zveřejnil(a) eMAG dne Středa 8. ledna 2020

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.