Diverse

Întâmplarea face ca eu chiar să îmi construiesc o casă şi să am nevoie de o centrală termică, aşa că am recurs la căutări în piaţă.  Bosch este o companie germană cunoscută pentru calitatea produselor din portofoliul său. Până pe 30 octombrie 2018, Bosch rulează o promoție interesantă: centrala cu condensare Bosch Condens 7000i W vine la pachet cu termostatul EasyControl CT200, care îţi va depăşi aşteptările.

Am identificat care sunt principalele beneficii aduse de EasyControl CT200 şi le împărtășesc cu voi.

Este un termostat de cameră ce se conectază la internet prin rețeaua Wi-Fi. A fost conceput pentru accesibilitate și funcționalitate, iar clientul poate să îşi aleagă funcţiile inteligente pe care doreşte să le utilizeze.

Termostatul este structurat în partea frontală cu sticlă + carcasă din plastic.  Integrează un senzor de mișcare și se activează printr-o lumină ambientală, specifică setărilor prestabilite. Controlul asupra termostatului se face prin gesturi tactile, foarte intuitive. Mai mult decât atât, acesta aduce câteva noutăţi pentru utilizatori:

  1. Funcția de detectare a prezenței – sesizează automat când utilizatorul intră în locuință și aplică scenariul dedicat în ceea ce privește încălzirea spațiului de locuit;
  2. Diagrame explicite pentru consumul de energie electrică din locuință;
  3. Încălzirea poate fi controlată și în raport cu temperatura exterioară, printr-un senzor dedicat sau prin conexiunea fără fir a unui serviciu meteorologic online.

Bosch Condens 7000i W face parte din gama de centrale termice de condensare ce îmbină un design modern, carcasă din sticlă de culoare albă şi un grad de automatizare ridicat. Are un ecran LCD și butoane pentru controlul său. Centrala integrează un vas de expansiune de 12 l și sunt șase variante de putere cuprinse între 20 – 42 kW.

Centrala Bosch Condens 7000i W + automatizarea inteligentă EasyControl CT200, îndeplinesc calităţile  prin care Bosch iese în evidență cu produsele sale: durabilitate, flexibilitate și fiabilitate.

Dacă detaliile tehnice m-au convins, am mers la un partener Bosch şi am văzut îndeaproape centrala. Am încercat să obţin cât mai multe informaţii avizate, direct de la specialistul Bosch.

Detalii în materialul video:

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.