Telefoane Mobile

Știrea zilei ne vine de la ZF.ro. Apple consider că România este o piață ce merită a fi luată în calcul și își deschide prezența oficială în România prin Apple Sales România SRL ce are în spate Apple Distribution International din Irlanda + Apple Sales, tot din Irlanda. 

Este o mișcare de bun augur faptul că Apple își deschide operațiuni locale în țara noastră. Până acum au fost prezenți doar prin intermediul distribuitorilor.

Printr-o filială cu reprezentant local arată că România a devenit o piață matură, una pe care Apple își dorește să o monitorizeze cât mai bine etc.

Smartphone-ul a devenit un gadget de tip all-in-one, iar clienții sunt deja din ce în ce mai interesați să cumpere un terminal de tip mid-range sau premium. Se pune preț pe design, camera foto și video, autonomie, partea de conectivitate.

Compania americană și-a extins portofoliul de telefoane mobile din ultima parte a lui 2018 prin iPhone Xs, Xs Max și iPhone Xr.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.