Smartphone

Știrea zilei ne vine de la ZF.ro. Apple consider că România este o piață ce merită a fi luată în calcul și își deschide prezența oficială în România prin Apple Sales România SRL ce are în spate Apple Distribution International din Irlanda + Apple Sales, tot din Irlanda. 

Este o mișcare de bun augur faptul că Apple își deschide operațiuni locale în țara noastră. Până acum au fost prezenți doar prin intermediul distribuitorilor.

Printr-o filială cu reprezentant local arată că România a devenit o piață matură, una pe care Apple își dorește să o monitorizeze cât mai bine etc.

Smartphone-ul a devenit un gadget de tip all-in-one, iar clienții sunt deja din ce în ce mai interesați să cumpere un terminal de tip mid-range sau premium. Se pune preț pe design, camera foto și video, autonomie, partea de conectivitate.

Compania americană și-a extins portofoliul de telefoane mobile din ultima parte a lui 2018 prin iPhone Xs, Xs Max și iPhone Xr.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.