Arhiva

Recent Banca Transilvania a lansat o nouă facilitate în cadrul serviciului de mobile banking – mBT24. Acest serviciu permite clienţilor băncii să îşi plătească facturile prin scanarea codului de bare de pe acestea. Facilitatea este operaţională pe telefoanele iPhone şi Android.

Pentru a realiza această operaţiune ai nevoie de aplicaţia Banca Transilvania, după care în cadrul acesteia cauţi butonul „Plăţi Utilităţi” şi apoi opţiunea „Scanare factură”. Prin intermediul camerei foto a telefonului se realizează scanarea codului de bare de pe factură, iar datele de plată se încarcă automat. Această facilitate de plată a facturilor este oferită în mod GRATUIT de Banca Transilvania, dacă vă abonaţi la serviciul de mobile banking mBT24 al Băncii Transilvania.

Pe lângă această opţiune de plată a facturilor, cu ajutorul mBT24 mai poţi face transferuri între conturi proprii, schimb valutar, solduri ale conturilor etc. Abonarea la mBT24 costă 4 lei/lună pentru persoane fizice şi 5 lei/lună pentru persoanele juridice. Pentru cei care sunt la început, găsiţi aici un manual de utilizare al serviciului de Mobile Banking oferit de Banca Transilvania.