Filme

Recunosc, Elon Musk mi-a plăcut cândva, mai ales în perioada în care avea viziunile ce l-au transformat în miliardarul de astăzi. Din păcate în prezent omul o dă prea mult în bufonerii, în unele cazuri chiar el fiind un bufon. Însă asta nu înseamnă că nu trebuie să îi dăm Cezarului ce-i al Cezarului.

După o luptă strânsă între companiile de producţie, studioul A24 şi Protozoa Pictures au câştigat drepturile de a realiza un film biografic despre Elon Musk.

Filmul va fi bazat pe cartea biografică „Elon Musk” scrisă de nimeni altul decât Walter Isaacson (acelaşi care a scris şi cartea biografică „Steve Jobs” după care a fost realizat şi filmul Steve Jobs din 2015).

Se pare că filmul despre Elon Musk este deja în lucru, regizorul acestuia urmând a fi Darren Aronofsky (cunoscut pentru Black Swan sau The Wale).

Din păcate se întâmplă foarte rar ca filmele biografice să aibă succes în box office, asta şi pentru că de cele mai multe ori sunt dedicate pasionaţilor şi entuziaştilor din domeniile respective (de exemplu, filmul Steve Jobs despre care v-am spus anterior a avut încasări globale de doar 34 milioane de dolari).

Sursa: theguardian.com