Așa cum am dezvăluit și cu altă ocazie, televizorul familiei, adică cel ce stă în zona de living din casa noastră, este unul OLED, de care ne bucurăm cu toții de aproape jumătate de an. Avantajele tehnice ale acestor tipuri de ecrane sunt cel mai probabil binecunoscute de mai toți pasionații de tehnologie, așa că nu aș vrea să fac aici listă… Voi face, în schimb, lista pe care o așteptați după ce ați citit titlu, anume un TOP 5 pentru cele mai bune televizoare OLED din oferta eMAG Black Friday 2023.

Topul pentru aceste televizoare ține cont și de reducerea afișată în campania eMAG Black Friday 2023, fiind un clasament în care prețul joacă un rol important. Asta fiindcă este evident că cele mai bune televizoare OLED sunt cele din seria de top a fiecărui producător, dar nu toată lumea își poate permite astfel de vârfuri de gamă. Hai să trecem direct la treabă și să vă prezint acest top, așa cum mi se pare mie că trebuie realizat, deci nu unul perfect sau de necombătut pentru cele mai bune televizoare OLED din oferta eMAG Black Friday 2023

5.  🔗HORIZON 55HZ9930U/B 👈🖱️

HORIZON 55HZ9930U

Este evident că acest televizor a intrat în top strict prin prisma prețului. Este remarcabil că azi poți cumpăra un OLED de 55 inch pentru mai puțin de 3.000 de lei. Poate că nu are prea multe avantaje tehnice de partea sa, dar un panou cu diode organice are atuurile sale, așa că dacă bugetul este foarte strâns și vrei neapărat un televizor OLED, atunci acest Horizon poate fi o opțiune de luat în calcul.

4. 🔗Panasonic OLED TX-55LZ800E 👈🖱️

Panasonic OLED TX-55LZ800E

Nu avea cum să nu ajungă în top un televizor OLED Panasonic, mai toate de acest fel sunt extrem de bine reglate pe partea de imagine încă din fabrică. Mă refer la moduri de imagine ce reprezintă foarte fidel orice scenă, nu neapărat la unele ce scot tare în față culori saturate și contrast uriaș. De obicei, modelele Panasonic OLED propun o imagine echilibrată în filme, fiind probabil cele mai potrivite pentru astfel de conținut. Azi intră în topul cu cele mai bune televizoare OLED din oferta eMAG Black Friday 2023 pentru acest motiv, dar mai ales pentru că are o reducere de nu mai puțin de 55 de procente!

3. 🔗Sony BRAVIA OLED 55A80L 👈🖱️

Sony BRAVIA OLED 55A80L

Aici am avut un pic de gândit, aș fi pus și un model Philips, ceea ce a cântărit în favoarea acestui Sony a ținut de faptul că de la compania japoneză mă aștept la o consistență mai mare. Vreau să spun că Philips poate reprezenta o alegere optimă, dar nu mereu. Pe când cei de la Sony sunt constanți în ceea ce oferă, cam știi la ce să te aștepți pentru suma de bani pe care o cer pe produsele lor.

2. 🔗Samsung OLED 77S90C 👈🖱️

Samsung OLED 77S90C

Samsung vinde de departe cele mai multe televizoare la nivel mondial, este lider de piață detașat și astfel nu avea cum să nu intre pe o poziție fruntașă în acest top. Aici vorbim despre un televizor OLED din gama 2023, pe care l-am văzut la lucru de două ori în cursul acestui an și de fiecare dată m-a impresionat. Nu l-am testat amănunțit, dar am ceva experiență să observ rapid un panou de cea mai bună calitate, iar la Samsung OLED S90 este în mod clar vorba despre așa ceva.

1. 🔗Televizor LG OLED 77B33LA 👈🖱️

Televizor LG OLED 77B33LA

S-a clasat pe primul loc nu doar pentru prețul extrem, dar extrem de bun din această zi, după o reducere de 40%. L-am pus pe prima poziție pentru că este un OLED LG, deci de la producătorul ce vinde cele mai multe astfel de televizoare de 10 ani constant. Face parte din gama 2023, deci integrează unele dintre cele mai performante tehnologii actuale de la sud-coreeni. Diagonala de 77 inch îl face unul ce va transforma orice cameră într-o adevărată sală de cinema.

Acest articol include link-uri de afiliere ce ne pot aduce unele comisioane, fără ca asta să însemne costuri suplimentare pentru client.