Foto si Video

Detalii găsiți în comunicatul de presă vizavi de funcțiile incluse și disponibilitate.

Bucureşti, 6 Decembrie 2011 D-Link, furnizor de soluţii profesionale de networking şi comunicaţii, își extinde portofoliul de soluții de supraveghere IP și anunță lansarea camerei DCS-3716 pentru afaceri, ca și versiunea profesională a software-ului de management D-ViewCam. Camera IP, proiectată pentru companiile mari, prezintă un sensor de 3 Megapixeli, acest model fiind ideal pentru supravegherea clădirilor sau spațiilor ce necesită rezoluție superioară a imaginii, cum ar fi siguranța rutieră. Noua versiune profesională DCS-220 a software-ului D-ViewCam însoțește acum toate camerele IP pentru afaceri*. Versiunea de bază D-ViewCam professional poate vizualiza până la 32 dispozitive și se pot achiziționa ulterior licențe DCS-210 a câte 8 canale.

Camera flexibilă DCS-3716 este destinată companiilor

Cu noua cameră D-Link DCS-3716, firmele își pot extinde sau reinstala cu ușurință infrastructura IP existentă pentru supraveghere. În acest context, camera suportă, printre altele, standardul ONVIF (Open Network Video Interface Forum). Prezintă protocoale standardizate, fiind astfel compatibile cu dispozitive realizate de diferiți producători. Referitor la caracteristicile tehnice, modelul acesta de top este echipat pentru a surprinde cadre până în cele mai mici detalii, mulțumită senzorului de 3 megapixeli și a unei rezoluții de 1920 x 1080 @ 25 fps în format 16:9 sau 2048 x 1536 @ 15 fps în format 4:3.

Formatele de compresie tip Motion JPEG, MPEG-4 și H.264 ajută la reducerea spațiului de stocare necesar: minimizează necesitățile de storage pentru filmările în timp real și are nevoie de lățime de bandă mai puțină, limitând astfel încărcarea rețelei. Mai mult, camera DCS-3716 full HD prezintă detector de mișcare integrat și este echipată cu senzor de tip wide dynamic range (WDR). Aceasta înseamnă că imaginea este clară chiar și într-un mediu cu contrast ridicat cu multiple expuneri în timp real și poate, de exemplu, să recunoască o persoană ce stă cu spatele în lumina soarelui. Cu ajutorul filtrului de infraroșu IR-Cut face ca acest model de cameră să identifice obiecte în mișcare chiar și atunci când este întuneric. Camera poate fi alimentată și de un dispozitiv de tip PoE.

Software-ul  D-ViewCam– ține totul sub control

Camera full HD DCS-3716 intră pe piață împreună cu noul software de management D-ViewCam DCS-220, ce răspunde oricăror solicitări impuse de soluțiile moderne de supraveghere IP. Începând de acum, această versiune profesională este oferită pentru  toate camerele D-Link pentru afaceri* și administrează simultan max. 32 camere dintr-un punct central. În plus față de configurarea convenabilă printr-un click, o serie de caracteristici inteligente precum vizualizarea multi canal permite utilizatorilor să caute simultan înregistrări video și evenimente pe mai multe canale. Mai mult, până la 16 utilizatori pot accesa în același timp înregistrările de pe Internet folosind serviciul de vizualizare web – practic, software-ul nu necesită instalare pe fiecare calculator, este suficient un browser web.  Drepturile de acces pot fi alocate cu ușurință. De pildă, un magazioner accesează doar camerele care au fost alocate pentru logistică, în timp ce recepționerul urmărește permanent zona de la intrare sau liftul. Hărți electronice au fost de asemenea create, și aici se pot accesa ori șterge diferite zone supravegheate cu ajutorul camerelor (de exemplu, locații individuale ale companiei).

Versiunea profesională D-ViewCam DCS-220, creată pentru 32 camere, este de asemenea compatibilă cu camerele D-Link B2B și network video recorder-ele care sunt deja disponibile. Softul poate fi descarcat de pe ftp://ftp.dlink.de/software/D-ViewCam/DCS-220_A1_D-ViewCam_Professional_1-10.zip. Experții noștri în rețelistică oferă versiunea  suplimentară a software-ului DCS-210, disponibilă pentru  administrarea a încă opt canale adiționale. Astfel, D-View Cam Professional poate gestiona până la 64 de camera.

Disponibilitate

Camera DCS-3716 pentru afaceri și software-ul D-ViewCam DCS-220 sunt deja disponibile în România. Echipamentele figurează în listele de prețuri pentru piața românească și pot fi comandate de la distribuitorii noștri: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers.

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.