gAuto

Deşi mai sunt câteva zile până când Dacia va prezenta oficial noul model (3 septembrie în cadrul unui eveniment dedicat), compania a anunţat în urmă cu doar câteva ore cum se va numi noua sa maşină – Dacia Jogger.

Aşa cum se obişnuieşte, reprezentanţii Dacia au încercat să explice ce reprezintă această denumire şi care sunt trăsătorile ei.

“Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii. Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care le permite clienților să profite de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați.

Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul „er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi.” se arată în comunicatul Dacia.

Dacia Jogger va fi disponibilă în configuraţii cu 5 sau 7 locuri şi va înlocui modelele Dacia Lodgy şi Logan MCV. Noua maşină este evidenţiată ca fiind un vehicul polivalent, dar pentru că în ziua de astăzi cererea de SUV-uri este ridicată, noul model va avea trăsători specifice ale acestei categorii de autovehicule.

Dacia Jogger va fi prezentă din 6 septembrie şi la Salonul Auto IAA de la Munchen.

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.