gAuto

Între 15 şi 26 octombrie Renault va organiza un mini salon auto în Boulogne – Billancourt, zonă în care se află şi sediul central al companiei. Acest salon auto propriu se va numi Renault eWAYS şi va găzdui cele mai importante modele ale grupului Renault, cât şi cele mai noi lansări.

Chiar în prima zi a Renault eWAYS va fi lansată oficial şi prima maşină electrică sub brandul Dacia denumită Dacia Spring. Toţi suntem foarte curioşi să vedem cum va arăta această maşină, dar mai ales cât va costa. Oficialii Renault s-au limitat în a ne spune că Dacia Spring va fi „mașina electrică accesibilă tuturor”.

Cele mai multe surse susţin că Dacia Spring va avea un preţ de plecare de aproximativ 15.000 euro, în timp ce o versiune bine echipată se va comercializa pe la 20.000 euro. Dacă statul român va continua să ofere un voucher de 10.000 de Euro la achiziția unui automobil electric nou, dar care să nu reprezinte mai mult de 50% din valoarea mașinii, ne putem aștepta ca modelul electric de la Dacia să poată fi cumpărat de pe la 7.500 – 8.000 euro.

Toate detaliile despre Dacia Spring le vom afla peste doar câteva ore.

Teaser video:

Sursa: profit.ro

Categorii: gauto

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.