Diverse

Elon Musk a făcut o ofertă legată de achiziția Twitter pentru…, 43 miliarde dolari.

Conform informațiilor ajunse în online, Elon Musk a oferit 54.20 dolari / acțiune și întreaga companie a fost evaluată la 43.4 miliarde dolari. Este cu 38% peste valoarea acțiunilor din 1 aprilie, momentul în care a anunțat că a devenit cel mai mare acționar al Twitter.

A precizat că este cea mai bună și singura ofertă pe care o va face, iar dacă va fi refuzat își rezervă dreptul de ieși din acționariat.

Răspunsul la întrebarea din titlu a venit de la antreprenorul american alături de ofertă în scrisoare trimsă către Bret Taylor, președintele Consiliului de Administrație al Twitter (a fost CTO la Facebook, co-creator al Google Maps și co-CEO la Salesforce).

Am investit în Twitter pentru că eu cred în potențialul său în a fi o platformă pentru libertatea de exprimare la nivel global, și cred că libertatea de exprimare este un imperativ social pentru o democrație funcțională. Totuși, de când am făcut investiția mea am realizat că această companie nu va prospera și nu va servi imperativul social în forma curentă. Twitter trebuie să fie transformată într-o companie privată. Twitter are un potențial extraordinar. Eu îl voi debloca

Acum vine și opinia mea. Twitter este jucăria preferată a lui Elon Musk, este rețeaua sa socială favorită și aparent are resursele să o cumpere și să o transforme după bunul său plac. Nu ar fi prima dată când reușește într-un domeniu cumva nou pentru el.

Pe de altă parte, Twitter este rețeaua socială cumva aflată sub radar și evaluată sub potențialul său. Își așteaptă o direcție în care să meargă, să iasă de sub conul de umbră în care a intrat de o bună perioadă de timp.

Sursa: Cnn.com

Categorii: anunturi-diverse

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.