Tablete

2013 a fost anul tabletelor. Piața a crescut de la 200.000 unități în 2012 spre 600.000 unități în 2013 și nu m-aș mira dacă în 2014 este atins 1 milion de tablete comercializate în țara noastră. Este clar că nu va mai fi o creștere de 2 – 300%.

România este o piață emergentă și cele mai multe tablete au făcut parte din categoria low-cost. eMAG de Black Friday a ieșit în față cu o tabletă de 99 lei. Nu cred că în viitorul apropiat va mai atins acest prag de preț, dar deja de pe la 250 – 300 lei sunt tot felul de tablete ieftine pe diagonala de 7 inch. Încetul cu încetul sunt listate modele cu specificații mai interesante la prețuri din ce în ce mai mici.

Mai multe detalii despre tabletele ieftine și o comparație între iPad Mini și GOCLEVER Orion 785 găsiți în articolul pe care l-am scris pentru BlackFridayMania.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.