Smartphone

V-am scris despre faptul că RCS&RDS a început să comercializeze și telefoane de tip smartphone – AICI. Din păcate se limitează doar la Oradea, dar se studiază varianta de a începe a le vinde și în restul țării. 

Interesant este că telefoanele pot fi cumpărate și în rate de la RCS & RDS, iar acestea se adaugă la factura lunară. Cred că Orange, Vodafone și Cosmote simt deja un fior rece când se gândesc la intrarea RCS&RDS mai puternic pe piața telefoniei mobile. Sunt de părerea că avem numai de câștigat dintr-o concurență puternică.

Am dat de oferta lor completă și o vedeți mai jos:

Cele mai interesante din punctul meu de vedere sunt: Galaxy S Plus, Galaxy W și Galaxy SL. Aștept să-și diversifice oferta. Nu aș vrea să mă bucur prematur, dar s-ar putea să avem primul operator care să livreze telefoane de top la prețuri ceva mai bune.

Samsung Galaxy S Plus poate fi achiziționat pentru 250 de lei cu abonament Digi Mobil Smart 12 – 12 euro pe lună pentru doi ani de zile. Puteți vedea mini-review-ul făcut pentru Samsung Galaxy S Plus – AICI. După 24 luni se ajunge la un preț de 1.498 lei (plata la semnarea abonamentului plus 24x 12 euro – cotația de astăzi – 6 aprilie 2012). Nu uitați că prețul lui Galaxy S Plus fără semnarea abonamentului în magazinele online este situat între 1.100 și 1.400 lei. Mi se pare o ofertă de-a dreptul interesantă.

Digi Mobil Smart în orice configurație include apeluri nelimitate în rețea și mesaje de tip sms, internet mobil nelimitat – după 2 GB viteza scade la 128 kbps. Se adaugă 200 de minute de apeluri video, iar convorbirile în afara rețelei sunt taxate cu 3 eurocenți pe minut.

Click pe imaginea de mai jos spre a o mări.

Sursa: zf.ro / credit foto