Smartphone

Orange România a lansat săptămâna aceasta oferta lor pentru Sărbătorile Pascale. Sub deviza “Descoperă surprizele iepuraşului”, Orange oferă reduceri semnificative la mai multe categorii de telefoane şi tablete, atât la încheierea unui nou contract, cât şi la prelungirea unui contract deja existent.

La categoria LG, Orange oferă reduceri substanţiale la telefoanele LG Optimus Net (începând cu 40 de euro), LG Ego T500 (începând cu 9 euro) şi  LG A200 (începând cu 1 euro).

În cadrul ofertei pentru telefoanele Motorola, găsim Motorola Motoluxe (începând cu 64 de euro) şi Motorola RAZR (începând cu 164 de euro), dar avem şi o ofertă la tableta Motorola Xoom 2 ce poate fi achiziţionată începând de la 199 de euro.

Pentru Samsung avem reduceri la două telefoane: Samsung Galaxy Ace Hugo Boss (începând cu 69 de euro) şi Samsung Hello Kitty (începând cu 39 de euro) şi o tabletă: Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus (începând cu 99 de euro).

Pentru cei de la Nokia avem 3 oferte promoţionale la Nokia Lumia 800 (de la 149 euro), Nokia 302 (de la 29 de euro) şi Nokia 201 (de la 15 euro).

La categoria HTC, Orange ne oferă  reduceri substanţiale pentru telefoanele HTC Wildfire S purple (de la 49 euro), HTC Cha Cha (de la 4 euro) şi HTC One X (de la 239 euro).

Nu puteau lipsi telefoanele BlackBerry, iar la această categorie avem reduceri la BlackBerry 9380 (începând cu 79 euro), BlackBerry 8520 (începând cu 1 euro) şi BlackBerry 9790 (începând cu 179 euro).

Orange ne oferă o ofertă promoţională şi la un terminal Sony şi anume Sony Ericsson Xperia Play (de la 99 euro).

La ultima categorie, Orange ne atrage cu 3 oferte interesante la produse marca proprie: tableta Orange Tahiti (de la 49 euro) şi telefoanele Orange Atlanta (de la 6 euro) şi Orange Vancouver (de la 5 euro).

Mai multe detalii despre telefoane/tablete şi abonamentele la care pot fi acestea achiziţionate găsiţi pe site-ul orange.ro.