Software

În urmă cu ceva timp mi-au sosit la test o consolă PlayStation 3 și Gran Turismo 5. Îmi aduc aminte și acum de orele petrecute jucând acest simulator auto și de reacția de uimire a prietenilor vis-a-vis de cât de bine făcut este jocul la nivel de grafică, sound-ul mașinilor și modul de control.

Sony anunță Gran Turismo 6 pentru sfârșitul lui 2013. Ei spun că GT6 va aduce un nou Real Driving Simulator cu accent pe un grad mai mare de autenticitate, noi mașini și piste de concurs, interfață revizuită.

Vor fi 33 de piste printre care și Silverstone din Marea Britanie, 71 de layout-uri diferite. Mașinile și cursele vor primi update-uri online în mod regulat.

GT6_Temp_PS3_3D_Packshot_PEGI

Declarații oficiale:

Este uluitor să ne gândim că au trecut 15 ani de la apariţia primului Gran Turismo,” a declarat Kazunori Yamauchi, în timpul anunţului făcut pe circuitul Silverstone. “Lucrurile s-au schimbat mult de atunci, iar Gran Turismo 6 reprezintă un nou pas în evoluţia visului meu. Suntem mândri să aducem GT6 pe PlayStation 3 datorită comunităţii deosebit de loiale dobândite pe această platformă. Sunt deosebit de mulţumit de noul joc şi noile elemente, dar lansarea va fi abia primul pas pentru GT6. Am proiectat noul joc ca să fie flexibil în privinţa îmbunătăţirilor pe care le vom putea aduce în viitor. GT6 va continua să evolueze pe toată durata ei de viaţă. Am deja o sumedenie de idei pe care vreau să le implementez în următorii 15 ani de Gran Turismo!

Sony a colaborat cu Nissan, KW Automotive și Yokohama Ruber pentru ca experiența din joc să fie cât mai reală.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.