Telefoane Mobile

Mai sunt luni bune până la debutul lui Samsung GALAXY S11, dar zvonurile apar precum ciupercile după ploaie.

Camera de tip periscop din GALAXY S11 este fabricată de către o altă companie din Coreea de Sud – MecaTech. Au trimis primele sample-uri de test înainte de lansarea comenzilor finale. Se vorbește că Samsung ar fi optat pentru zoom optic 5x în cazul lui S11, similar cu ce oferă Huawei P30 Pro.

Samsung Electro-Mechanics se ocupă de senzorul principal de…, 108 Megapixeli.

O altă informație a ajuns pe site-urile și blogurile de specialitate, S11 ar încorpora un spectrometru ce ar fi capabil să livreze detalii legate de cantitatea de calorii din alimente sau alcoolul din diferite băuturi.

În ritmul din ultima perioadă s-ar putea să aflăm specificațiile lui GALAXY S11 cu mult înainte de lansarea comercială. Misiunea smartphone-urilor noi este din ce în ce mai grea, noi funcții trebuiesc aduse spre a motiva clientela în a schimba terminalele ce se descurcă exemplar pe partea de software, cameră foto și video etc.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.