Inițial era vorba că proiectul MTIC este în dezbatere publică până pe 17 august. Au extins perioada, iar pe 24 august se organizează o dezbatere online.

Toate detaliile legate de înscriere sunt aici.

La câte zeci de comentarii s-au strâns la articolele pe această temă m-am gândit că s-ar putea să fiți interesați în a afla punctul de vedere al MTIC.

O să revin cu mai multe informații, că tot este un topic de interes. Presupun că vor clarifica anumite aspecte, vor fi întrebări directe la care MTIC va răspunde prin reprezentanții săi. ANCOM are oameni pregătiți, capabili să ofere date și să precizeze ce nu s-a înțeles până acum.

S-ar putea să avem mai multe aspecte tehnice, legate de testarea echipamentelor etc. Pe de altă parte, sunt curios când va avea loc licitația pentru 5G, când vom avea spectru dat și 5G-ul intră în funcțiune în mod real. Mă gândesc că înainte de pandemie și de scandalul SUA / China era gândită o strategie, de către fiecare operator în parte.

Într-o altă ordine de idei, Orange a făcut încă un pas în achiziția fostului Romtelecom. Ar fi cazul ca Vodafone și Orange să intre mai puternic pe internet fix, RCS-RDS nu prea are concurent.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.