Smartphone

Presupun că Digi C1, Digi K1 și Digi R1 s-au bucurat de succes comercial. Au fost anunțate prin mai 2019, iar la jumătate de an distanță au sosit Digi C2, Digi K2 și Digi R2.

RCS-RDS ar fi colaborat cu Leagoo și Oukitel pentru prima generație (b-branduri chinezești). O să descoperim și la doua generație pe cine au ales spre a încheia parteneriate.

1. Digi C2 – 399 lei;

Digi C2 este entry-level-ul. Observați cât de mari au ajuns ecranele de smartphone-uri, chiar și pe un terminal de buget – 6.1 inch cu rezoluție H+, 4G pe ambele SIM-uri + VoLTE, 3 GB RAM și 32 GB stocare, baterie de 3200 mAh. Niciun detaliu legat de chipset, mă aștept să descoperim un MediaTek (MediaTek A22 de tip quad-core la 2.0 GHz). Cititorul de amprentă se află în partea spate, camera principală dispune de 2 senzori, iar în partea frontală și-a făcut loc și un notch.

2. Digi R2 – 499 lei;

Designul său amintește de Honor View20 cu decupaj în colțul mic sub formă de cerc în colțul din stânga. Ecranul este HD+, 4 GB RAM și 64 GB stocare, baterie de 3900 mAh. Aici au mizat pe procesorul MediaTek P22 de tip octa-core la 2.0 GHz.

3. Digi K2 – 999 lei;

Ce atrage atenția la Digi K2?

6 GB RAM și 128 GB stocare, camera de 48 Megapixeli.

Pare a fi un fel de variantă pro a lui Digi C2 (asemănările sunt la design). Specificațiile primesc un upgrade serios. În rol de CPU l-au ales pe MediaTek Helio P70 de tip octa-core la 2.0 GHz.

Prețurile includ TVA. Toate cele trei modele rulează Android 9 Pie. Pot fi achiziționate în rate prin rețeaua de magazine a Digi Mobil.

Cum vi se par noile smartphone-uri din oferta Digi Mobil?

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.