Retelistica

Digi România pregăteşte o nouă campanie promoţională destinată clienţilor ce îşi portează numărul din altă reţea. Noua campanie se numeşte “Teleportarea – Te portezi de nu ne vezi” şi va fi valabilă doar online în perioada 30 iunie – 5 iulie.

Din păcate mecanismul acestei oferte este deja clasic, reducere de 50% la abonament timp de 6 luni. În februarie au avut campania “Netuarie” pentru clienţii Digi Net (noi şi existenţi), în mai au avut campania “Digi Days” pentru cei ce alegereau un pachet superior al serviciilor deja contractate, pentru adăugarea altor servicii din portofoliul Digi sau pentru activarea de extraopţiuni, iar acum vine această “teleportare” ce vizează clienţii Digi Mobil.

Nu îmi dau seama de ce vin mereu cu aceeaşi ofertă, probabil aceasta funcţionează foarte bine şi au considerat că nu este cazul să o schimbe (cel puţin nu acum).

Deci dacă vreţi să treceţi la Digi Mobil puteţi aplica online în perioada 30 iunie – 5 iulie şi primiţi 6 luni de abonament mobil cu 50% reducere (la un contract pe 24 luni). Aceeaşi reducere o au şi persoanele juridice care aleg un pachet Digi Business (mai multe detalii aici).

Categorii: digi-mobil

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.