Diverse

Se pare că tehnologia atrage uşor, uşor şi posturile clasice de televiziune, astfel că de mâine, 11 noiembrie, vom avea două noi emisiuni despre tehnologie la televizor: Play IT pe Kanal D2 şi Connect pe Prima TV.

Play IT va fi difuzată de la ora 13:30 şi va fi prezentată de Bianca Iordache, jurnalistă cu experienţă în mass-media. Nu o cunosc, nu ştiu să aibă tangenţe cu lumea tech, însă cine ştie, poate există o pasiune în spate, ascunsă până acum de public. În cadrul emisiunii se vor discuta despre cele mai recente informații din lumea tehnologiei, inclusiv gadgeturi, device-uri, jocuri, software-uri și aplicații.

Connect este noua emisiune a echipei Connect (🤪ştiu că sună ciudat, dar aşa este). Aceasta va fi moderată de Claudiu Râpan şi va fi transmisă în fiecare sâmbătă de la ora 11:30 şi duminică în reluare de la 10:30. Claudiu va fi ajutat de Iulian Machi, iar la experienţa celor doi, sunt destul de sigur că va ieşi ceva frumos. Să nu uităm că în trecut cei doi au coordonat şi Doza de IT, emisiune la care a participat şi Emil, chiar la prima ediţie.

Şi aşa cum ne spun chiar băieţii, ”Connect își propune să prezinte săptămânal cele mai noi și mai interesante gadgeturi, de la cele mai cunoscute telefoane la cele mai inedite proiecte care țin capetele de afiș ale presei de tehnologie din toată lumea. De asemenea,  emisiunea va aduce în atenția telespectatorilor nevoia de digitalizare a României, dar va pune lupa și pe potențialul tehnologic uriaș pe care îl are țara noastră, una care nu duce deloc lipsă de talent local pe piața IT&C. Și, cum puțină joacă n-a stricat nimănui niciodată, la connect veți putea urmări și cele mai importante subiecte din gaming, precum și recenzii pentru cele mai noi jocuri.”

Mult succes ambelor emisiuni şi la cât mai multe subiecte interesante 👏👏👏!

Surse: connect.ro, paginademedia.ro