Retelistica

În vara acestui an aflam că Digi TV îş va reorganiza grila de programe prin repoziţionarea posturilor TV. La momentul respectiv aflam că aceste modificări au apărut după ce televiziunea de ştiri Aleph News a depus o serie de reclamaţii la CNA deoarece ar fi lăsată la coada grilei de programe, aceasta nefiind introdusă în blocul televiziunilor de ştiri.

Iată că momentul mai mult sau mai puţin aşteptat va avea loc, astfel că începând cu 12 octombrie Digi TV va implementa noua organizare a programelor TV. Clienţii care deţin set-up-box-uri Digi sau televizoare cu profil Digi (cele mai noi de 2014) vor avea o scanare automată a noului format, în timp ce pentru restul va fi necesară o scanare manuală. Implementarea va dura destul de mult, astfel că unii abonaţi vor descoperi noile modificări chiar din 12 octombrie, alţii câteva zile mai târziu.

Vă las mai jos noul format al posturilor TV în cazul Digi TV. Acesta are un caracter orientativ deoarece el poate varia la fiecare abonat în funcţie de regiune, abonament disponibil, extraopţiuni etc. Pentru a vedea noul vostru format, intraţi pe factura emisă luna aceasta şi veţi descoperi la final toate informaţiile.