DJI a prezentat o cameră nouă de acțiune. Se numește DJI Osmo Action 3, iar specificațiile-cheie le găsiți în materialul de față.

DJI Osmo Action 3 nu are nicio treabă ca design cu DJI Action 2, iar accesoriile nu sunt compatibile de la un model la altul. Presupun că designul generației anterioare nu a generat cine știe ce vânzări și au preferat altă abordare pentru Action 3.

DJI Osmo Action 3 integrează un display în partea frontală, stabilizare de imagine la un nivel mai bun față de generația anterioară, baterie de 1770 mAh ce oferă autonomie de până la 160 de minute. Înregistrează 4K pentru până la 150 de minute, chiar și în condiții în care temperatura scade până la – 20 grade Celsius.

DJI Osmo Action 3 este rezistentă la contactul cu apa, fără o carcasă de protecție dedicată. Cântărește 145 gr., display-ul frontal are 1.4 inci, iar cel principal dispune de 2.25 inci. Captura foto și video este realizată cu un senzor CMOS de 12 Megapixeli cu unghi de vizualizare la 155 grade și f/2.8.

Este fix senzorul de pe Action 2, dar cu RockSteady 3.0 ce promite stabilizare de imagine superioară. Sunt trei microfoane pe cameră pentru un sunet de bună calitate, funcțiile HorizonSteady și HorizonBalancing au fost preluate de la Action 2.

În pachetul combo standard sunt incluse mai multe accesorii și le descoperiți în imaginea de mai sus. Precomenzile pot fi puse de acum, dar livrările încep de la sfârșit de septembrie și început de octombrie. A apărut deja în oferta F64 la 2399 lei.

Sursa: DJI.com

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.