Smartphone

Companiile B-list și C-list din China ies de obicei în evidență prin teste ciudate, unul dintre cele mai elocvente exemple le găsiți aici

Mai sunt și nume mici din industria de telefoane mobile ce par a dori să joace diferit:

Portul USB-C este testat pentru 5000 de conectări, realizează și un drop test de la 10 cm înălțime pentru același număr de încercări, peste 100.000 de apăsări ale butoanelor fizice de power și reglare a volumului etc.

Cosmin a realizat un articol în care specifică unde-l găsiți pe Bluboo S1. Este la precomandă în oferta Gearbest și îl consider a fi unul dintre cele mai atractive telefoane mobile pentru costul afișat. Am comandat un exemplar pentru review.

Bluboo S1 are un display IPS Sharp de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor MediaTek Helio P25 de tip octa-core, 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare, Android 7.0 Nougat, cameră foto duală cu 16 + 3 Megapixeli și cameră frontală de 8 Megapixeli, baterie de 3500 mAh.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.