Dreame este un producător de electrocasnice ce dorește să concureze cu Dyson în segmentul premium. Mai multe produse au ajuns în oferta celui mai mare magazin online din țara noastră.

Cine este Dreame?

Dreame Technology este o companie axată pe produse premium de larg consum. Au pornit la drum în 2017, iar cele 4 linii majore de produse sunt:

  • aspiratoare robot cu funcție de mop;
  • aspiratoare verticale fără fir;
  • aspiratoare umede și uscate;
  • uscătoare de păr.

Au aplicat pentru 4275 brevete până în martie 2024, iar 2345 au fost obținute. Dreame a ajuns în peste 120 de țări și a vândut peste 21 de milioane de produse. Rețeaua de distribuție este compusă din 4000 de magazine fizice.

🔺Dreame joacă în liga premium

Misiunea companiei este de a revoluționa viața tuturor cu roboți pentru locuință de calitate superioară. Conceptele „smart living, smart cleaning – casă sănătoasă, viață sănătoasă – soluții eficiente pentru curățenia locuinței” stau la baza dezvoltării tuturor produselor inteligente din portofoliul Dreame.”

Distribuitorul oficial în România este Black Tech.

Lista de produse listat de către eMAG este formată din:

🔺Produsele sunt concepute să impresioneze prin tehnologiile ce livrează experiențe de utilizare la cote înalte

1️⃣ Aspiratoare Robot:

Dreame L20 Ultra5599 lei.

Dreame X40 Ultra6599 lei.

2️⃣ Aspiratoare verticale fără fir:

Dreame R203104 lei.

Z10 Station2299 lei.

3️⃣ Aspiratoare uscate și umede:

Dreame H12 Dual2699 lei.

4️⃣ Uscătoare de păr:

Dreame Miracle2498 lei.

Dreame Glory630 lei.

Codul home ar trebui să aducă o reducere de 10% față de prețurile afișate.

Dreame L20 Ultra încorporează o sumedenie de tehnologii dezvoltate de către companie:

🔺Stația de golire a prafului este responsabilă și de alimentarea cu apă a robotului de aspirare

  • MopExtend™ bazat pe AI ce folosește o cameră cu laser și un senzor ce identifică marginile și colțurile;
  • DuoScrub™ Mopping System ce utilizează două mopuri rotative de mare viteză ce curăță și petele rezistente. Peria de cauciuc este detașabilă, iar motorul are ventilator închis automat. Mopurile lui L20 Ultra se extind automat și face curățenie și în spațiile înguste;
  • Vormax™ este un sistem de aspirare cu putere de 7000 Pa;
  • Pathfinder™ Smart Navigation se bazează pe lumină structurată 3D spre a identifica 55 de tipuri diferite de obstacole.

Bateria de 6400 mAh îi aduce autonomie de până la 260 minute cu o singură încărcare și în pachet este inclusă și o stație automată de golire de a prafului, spălare a mopului, reumplere cu apă, adăugare de soluție etc. Stație asigură curățarea automată pentru perioade de până la 75 zile. Sacul de praf are 3.2 litri.

Cred că este cel mai avansat robot de aspirare de care am scris până acum pe Gadget.ro.

Dreame H12 Dual este un aspirator umed și uscat. Îl poți folosi spre a aspira prin casă, dar și spală podele etc. Peria rotativă se încălzește la temperatura de 55 grade Celsus și se curăță automat la 30 de minute.

🔺Aspirator cu multă tehnologie încorporată

Sunt 4 moduri de aspirare prin care aspiratorul trece în mod automat în funcție de suprafața curățată. Modul Auto își schimbă automat puterea de curățare, Suction absoarbe lichidele, Standard și Turbo.

Puterea de aspirare este de 16.000Pa, iar peria se rotește la 520 rpm. Autonomia este de 35 minute când rezervorul de apă și funcția de mop este folosită, 60 minute când H12 Dual este utilizat doar pe aspirare.

Sunt mai multe accesorii incluse: perie universală moale, mini perie electrică pentru părul animalelor de companie, perie îngustă 2 în 1 pentru zonele mai greu accesibile.

Dreame R20 este livrat cu o sumedenie de accesorii: tubm adaptor de extensie flexibil, perie multifuncțională, perie moale, mini perie electrică, duză pentru crăpături, duză universală, baterie + suport de perete.

🔺Dreame R20 are autonomie de până la 90 de minute

Are putere de aspirare de 190AW, motor fără perii de mare viteză ce urcă la 150.000 RPM, autonomie de 90 minute de la pachetul de baterii de tip 8 x 2900 mAh. Ajustează automat puterea de aspirare în funcție de tipul de murdărie.

Filtrarea prafului se face prin cinci straturi, iar filtrele se curăță sub jet de apă. Bateriile sunt interschimbabile spre a asigura o autonomie cât mai mare.

Dreame Miracle are un motor de 1600W și viteză de 130.000RPM, tehnologie cu ioni negativi ce usucă rapid părul și previne încrețirea și electrizarea statică. Are un flux de aer de 80 m/s, patru moduri pentru temperatură și două viteze pentru aer. Modul Cool este conceput pentru coafarea părului uscat, Hair Care hidratează și oferă strălucire conform producătorului, Quick Dry asigură uscarea cât mai rapidă, Gentle alternează aerul cald cu cel rece.

🔺Moduri de funcționare dezvoltate pe diferite scenarii de utilizare

Tehnologia NTC monitorizează temperatura aerului în mod constant astfel încât să nu treacă de pragul a 57 grade Celsius. În cutie sunt aduse cinci duze magnetice interschimbabile.