Smartphone

Când inovaţie nu prea mai este, marii producători se gândesc că ar fi util să vină totuşi cu ceva nou către utilizatori. După ce mai toată lumea a fost neplăcut surprinsă să afle că Apple vrea să renunţe la încărcătoarele şi căştile din pachetul de retail al iPhone-ului, surse din Coreea de Sud susţin că şi Samsung se gândeşte să spună pas încărcătoarelor din 2021.

Pentru a reduce preţurile device-urilor, oficialii Samsung se gândesc serios să renunţe la încărcătoarele standard cu care vin de obicei smartphone-urile. Compania sud-coreeană nu vrea să renunţe la încărcătoarele de pe toate telefoanele, ci doar la o parte, cel mai probabil la cele de pe device-uri mai scumpe.

Utilizatorii vor avea alternativa utilizării vechiului încărcător (chiar dacă viteza de încărcare va rămâne limitată) sau vor putea achiziţiona separat un încărcător nou. Bănuiesc că atât Samsung, cât şi Apple, vor băga placa cu reducerea de deşeuri electronice pentru a mai îndulci situaţia (doar nu ar băga ei un program de colectare a încărcătoarelor vechi cu oferire de vouchere pentru achiziţia de accesorii noi sau ceva similar).

Alte veşti din Corea de Sud susţin că cei de la Samsung au în plan ca din 2022 să lanseze smartphone-urile fără senzori foto. Îi puteţi folosi tot pe cei vechi.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.