Diverse

La începutul lunii trecute Poşta Română lansa primul Ghişeu Poştal Digital. Iată că la o lună şi jumătate de la acel eveniment, Poşta Română vine cu alte noutăţi şi anume primele două cutii poştale digitale.

Dacă Ghişeul Poştal Digital este ceva mai complex, acesta fiind privit ca o soluție unică de procesare pentru operațiuni de prezentare și distribuire de colete și corespondență poștală, cu sau fără ramburs, trimiteri de recomandate, trimiteri cu confirmare de primire, precum și plăți de taxe, facturi de utilități, rate bancare, cele două noi cutii poştale digitale sunt identice cu ceea ce face Sameday cu easybox-urile (acestea vor permite oamenilor să-și ridice coletele oricând doresc, eliminând, astfel, constrângerile legate de intervalul orar de distribuire de către salariații poștali sau de timpul de așteptare pentru ridicarea trimiterilor de la ghișeul postal).

Cele două cutii poştale au fost puse în funcțiune în cadrul subunităților OP București 66, situată pe strada Constantin Titel Petrescu și în orașul Buftea (județul Ilfov), la oficiul poștal din localitate.

 “Așa cum am promis la începutul anului, lansăm și primele cutii poștale digitale, după punerea în funcțiune a ghișeului poștal digital, petrecută acum ceva mai mult de o lună de zile. Credem cu tărie că prezența acestei opțiuni în oficiile noastre poștale va fi un pilon important în procesul de digitalizare, menit să răspundă cerințelor pieței. Clienții au nevoie de flexibilitate și proximitate, iar acesta este un alt pas pentru a ne apropia de ei, din acest punct de vedere. Poșta Română se află într-un proces amplu de investiții în modernizare, iar anul acesta dispunem cele mai mari investiții bugetate și aflate în derulare din ultimele decenii”, a apreciat Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române.

Sursa: posta-romana.ro