Ecran LED pliabil 135 inch ViewSonic Monitoare

Abia ce am publicat zilele trecute review-ul pentru un monitor cu o soluție completă integrată pentru videoconferințe și apeluri online, că ViewSonic revine în atenția noastră cu o știre interesantă. Compania ce are în portofoliu o gamă extinsă de produse de imagistică ne prezintă azi un ecran LED pliabil cu o diagonală extrem de mare, de nu mai puțin de 135 de inch.

Pentru ce ți-ar trebui un astfel de ecran LED pliabil, vă explic imediat, evident este că acesta nu se adresează consumatorilor casnicci. Atunci cine ar putea folosi un asemenea afișaj? ViewSonic consideră că, în principal, clienții corporate din sectoarele de ospitalitate și evenimente, ce întâmpină anumite provocări:

  • Pentru punerea în funcțiune a sistemelor audiovizuale profesionale este nevoie de o cantitate semnificativă de timp și de o forță de muncă specializată;
  • Ecranele mari sunt adesea montate pe perete și limitate la o singură locație. Chiar dacă unele dintre ele sunt instalate pe un suport de podea, sunt totuși greu de mutat, fiind necesar un compromis între dimensiune și mobilitate;
  • Transportul ecranelor mari poate fi costisitor și complex din punct de vedere logistic, implicând costuri și eforturi semnificative;
  • Din cauza configurațiilor complexe ale diferitelor sisteme audio-video, este nevoie de profesioniști calificați pentru a opera și întreține ecranele mari. În plus, este necesar și un spațiu dedicat pentru asamblarea și gestionarea echipamentelor.

Mai pe scurt, nu mereu poți aduce și muta în anumite locații un ecran convențional de mare diagonală (gen peste 75 – 85 inch) fiindcă nu există lift, de exemplu, în care să încapă. Totodată, am putea spune că poți apela un proiector în locul unui ecran gigant. Da, dar sunt și săli extrem de înalte sau cu alte configurații ce pur și simplu nu-ți permit folosirea unui astfel de echipament.

Ecran LED pliabil 135 inch ViewSonic

Atunci, în astfel de situații, un ecran LED pliabil de 135 inch de la ViewSonic, se poate dovedi alegerea ideală. Asta fiindcă oferă:

  • Versatilitate. Datorită designului său mobil, display-ul de mari dimensiuni poate fi mutat ușor în diverse locații, permițând ca un singur ecran să deservească mai multe spații – înlocuind astfel instalarea mai multor unități fixe în diferite încăperi și evitând complicațiile legate de renovarea spațiului.

Ecran LED pliabil 135 inch ViewSonic

  • Transport simplificat. Cu un ecran LED pliabil, display-ul de 135 inch poate intra cu ușurință în lifturile de marfă tradiționale și în lifturile de pasageri mai mari atunci când se deplasează. Acest aspect face ca transportul să fie floare la ureche – între încăperi aflate la etaje diferite ale clădirii. Acest nivel ridicat de flexibilitate și mobilitate ajută, de asemenea, companiile de
    închiriere să satisfacă nevoile clienților pentru o utilizare unică sau ocazională. Acest ecran LED pliabil vine cu o valiză mobilă cu roți pentru a facilita transportul ușor și sigur între locații din diferite orașe.
  • Configurare și utilizare intuitivă. Ecranul LED pliabil All-in-One este preasamblat cu module LED, compartimente, o casetă de control a sistemului și un suport de podea motorizat și reglabil, toate acestea fiind incluse într-o carcasă mobilă. Odată despachetat, ecranul poate fi configurat cu ușurință de două persoane, pentru utilizare imediată în doar 10 minute – chiar și de către personalul fără cunoștințe tehnice audiovizuale. Cu un sistem de operare încorporat și conectivitate wireless, utilizatorii pot transmite conținut direct pe ecran de pe dispozitive mobile.

Ecran LED pliabil 135 inch ViewSonic

  • Experiență îmbunătățită pentru privitori. Cu estetica sa premium și performanța audiovizuală ridicată, designul fără margini al ecranului LED de 135 inch de la ViewSonic oferă o experiență de vizionare unică. Culorile vibrante ale display-ului sunt amplificate de nivelurile de luminozitate ultra-înalte, ceea ce permite publicului să vadă clar imaginile în diverse medii de iluminare. Difuzoarele încorporate Harman Kardon completează pachetul audiovizual, eliminând necesitatea unui echipament audio suplimentar.

Iată și un scurt clip video cu un studiu de caz unde un ecran LED pliabil de 135 de inch de la ViewSonic a reprezentat alegerea ideală: