Software

Elon Musk devine deja iritant pentru mulţi, mai ales că în ultima perioadă pare a fi incoerent în decizii şi destul de imprevizibil în ceea ce scrie pe reţelele de socializare.

În ceea ce priveşte achiziţia Twitter, se pare că miliardarul american s-a răzgândit şi intenţionează să ducă la bun sfârşit investiţia de peste 44 de miliarde de dolari. În mod normal achiziţia Twitter ar trebui să se termine până pe 28 octombrie, dată care dacă va fi respectată îl va feri pe Elon Musk de continuarea procesului.

Pentru angajaţii Twitter finalizarea tranzacţiei nu este un motiv de fericire, mai ales dacă se confirmă informaţia publicată de Washington Post. Conform ziarului american, Elon Musk intenţionează să reducă numărul de salariaţi de la 7500 cât sunt în prezent, la doar 2000 (adică o reducere a personalului de aproximativ 75%).

Foarte probabil Elon Musk vrea să automatizeze multe dintre procedurile actuale existente în cadrul Twitter, însă rămâne de văzut dacă şi sub ce formă se va putea implementa o astfel de concediere în masă.