Genius a primit o actualizare, iar acum nu mai oferă livrare gratuită la easybox indiferent de valoarea produsului. Comanda trebuie să fie de minim 30 lei spre a avea transport fără cost suplimentar la easybox, poștă sau showroom.

Era clar că va sosi momentul în care se va impune o limită legată de valoarea comenzii. În urmă cu ceva timp au adus taxa de 9.99 lei pentru livrarea la easybox. Produsele Genius erau scutite de această taxă și am avut cred o singură comandă de sub 10 lei ce mi-a fost adusă fără taxă de transport la locker-ul din proximitate.

Mai țin minte ce revoluție s-a stârnit și când a dispărut transportul gratuit pentru orice comandă cu livrare prin curier (prin 2010 era oferit transport gratuit pentru orice produs și orice destinație).

Update: Au trimis și un mail pe această temă. 

Sursa: Arenait.ro

Categorii: emag

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.