Foto si Video

Epson uimește la începutul lui 2013 printr-un proiector special. Vorbim de un sistem 3D pasiv cu două proiectoare suprapuse. Va fi disponibil din ianuarie.

Include tehnologia Epson 3DLCD ce dorește a oferi o acuratețe pentru o gamă mare de culori, imagini realiste. Sistemul a fost gândit pentru uz comercial: școli, muzee, expoziții, industria HoReCa.

Redă conținut 3D în cele trei moduri: alăturare, suprapunere, intercalare. Asta și pentru că acceptă toate formatele de semnal 3D prin HDMI. În pachet dați și de o pereche de ochelari 3D polarizați.

Declarație oficială:

Acesta este primul nostru sistem de proiectoare 3D pasiv şi de aceea ne-am asigurat că audienţe de toate dimensiunile vor beneficia de conţinutul 3D luminos, în culori realiste. Utilizând o combinaţie de tehnologie 3D pasiv şi ochelari accesibili, Epson EB-W16SK oferă utilizatorilor un cost total de proprietate scăzut şi este ideal pentru medii în care conţinutul 3D este vizionat de grupuri mari de oameni.”

Gareth Day, manager de produse, Epson Europe.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.